Угледни час – Тематска настава

Колегиница, Јелена Милосављевић, која предаје енглески језик и ја смо осмислиле и  испланирале дан посвећен Новој години. У свим предметима (енглески језик, српски језик, математика и музичка култура) била је заступљенљна иста тема „Стиже Нова година“. Данас је овај пројекат и изведен. На сликама можете видети како  је све то изгледало. Захваљујући Наташи Брајковић („Обнова петрол“) за овај дан смо имали и лутку Деда Мраза, која је додатно мотивисала ученике за рад.
На часовима је владала опуштена , пријатна и радна атмосфера иако наставне јединице нису биле баш лаке. Деца су са задовољсвом радила уз музику  у веселом окружењу.
Часовима су присуствовали: Јасмина Радојковић (директор), Милана Петковић (педагог), Јасмина Ђерговић (учитељица трећег разреда), Љиљана Милић (учитељица првог разреда), Јасмина Петровић (вероучитељица) и Ана Станојловић (професор енглеског језика).

Енгјески језик

Engleski_jezik

Српски језик

Srpski_jezik

Математика

za_grupe matematika

Музичка култура

Muzičko

Допунска настава

Овде можете да видите другарсво на делу. Ученици који су савладали таблицу множења са 2 и 10, остали су да помогну својим друговима који то нису успели у потпуности на часу.
dopunska_matematika
 
dm
 
Fotografija0481
Advertisements